DETTE ER EN HJERTESAG!

Af Ane Rosing

Du - vidunderlige menneske. Alle har brug for dig!

Giv et knus, ring til et menneske og sig hvor værdigfuldt vedkommende er. Et barn, en mor, en far, den ensomme, én du ved som er alene. Lad dit hjerte styre dig til at gøre en forskel. Dig, som tror, du overhovedet ikke på noget som helst tidspunkt kan gøre noget som helst forskel - DET KAN DU,- rejs dig op og brug dit vidunderlige fantastiske stærke hjerte til at bare at beslutte dig nu! Alle har brug for din ressource stærke vilje og hjerte. Gør en forskel, bare en lille bitte smule hver eneste dag. Lov dig selv det og skriv hvad du gjorte forskel i dag og tak og pris dig selv for at du gjorde det!

Du vidunderligste menneske, som bor i dette fantastiske smukke land. Se, hvilken gave du bor i! Det reneste land, som er unikt. Ingen land i verden ligner den. Dit hjerte banker for den - den tilhører den. Dit hjerte tilhører denne plet på jorden. Derfor tilhører dit hjerte i hver eneste menneske der bor i den. Tænk stort. Brug dit varme hjerte.

Vi er sat på denne jord for at være til for hinanden. Vi kan ikke undvære hinanden. Tænk ikke kun på dig selv og dine nærmeste, - en anden har brug for din opmærksomhed. De har brug for at du lægger mærke til dem. De har brug for at du lytter, bare lytte og ikke andet. Ræk hånden ud og inviter indenfor i dit varme hjerte og lyt. Det vil være den største gave du kan give.

Lad dit hjerte styre din vilje til at gøre en forskel nu og ikke i morgen. Gør det hver eneste dag, bare en lille bitte smule. Det er ikke dyrt, det er gratis. Det du vil gøre er uerstatteligt.

Er du hæmmet og ikke er i stand til at lytte, - så giv et lys. Det varmer og lyser. Det giver energi til at komme videre. Det tænder håb, det tænder liv! Vær opmærksom.

Ressourcestærke mand eller kvinde, du som har alt og har mere til. Giv af hele dit hjerte og sjæl, et beløb til det nærmeste og bedste institution du tænker på lige nu, til at gør en forskel. Til endnu bedre og stærkere samfund. Vi har brug for dig! Vær med til at løfte og bære det skønneste lands befolkning, til endnu bedre dag og endnu bedre og stærkere fremtid. Værn om det og beskyt det. Brug dit gode og stærke hjerte til at gøre en forskel - beslut dig til at gøre en forskel. Et barn, en kvinde, en mand, den ensomme, den alene har netop nu brug for at du er der. Ræk hånden ud. Lad dit vidunderlige, smukke, dejlige, omsorgsfulde og stærke hjerte til at lede dig. Hjælp, lyt, vær opmærksom, lyt med hjertet.

Du vil få en gave i form af taknemlighed og atter taknemlighed.

Samfundet græder, det har brug for dig, det har brug for dit varme hjerte.

En skønne dag vil vi fejre gaven i form af hjertelighed, taknemlighed, glæde, harmoni, venlighed, kærlighed og opmærksomhed. Så hvorfor ikke starte nu med det?

Vi har brug for dit varme og lys nu.

Tak for at du er til. Tak for din kærlighed. Tak for at du har et vidunderligt, varme og omsorgsfulde hjerte.

Jeg elsker dig - DETTE ER EN HJERTESAG.

Ane Rosing soullady@greennet.gl