Timeglasset:

Silkeborg den 7. dec. 2002
Jeg tror at mit timeglas er ved at løbe ud, det gør heller ikke noget. Jeg har levet 63 år her på jorden, min kone og børn har det godt. Det vil bare være en lettelse for dem at slippe for en gammel gnavpotte. Jeg har været forberedt på dette de sidste 10 år; men nu kan jeg mærke at kroppen ikke vil være med mere, og det er derfor jeg tror at det lakker mod enden, her på jorden.

For et par måneder siden besøgte jeg, for første gang, en clairvoyant. Det var på et tidspunkt hvor jeg var meget nedtrykt. Jeg var kommet til det resultat at mit liv havde været en stor fiasko. Jeg havde i et lille års tid taget piller mod for højt blodtryk, disse piller gjorde mig sløv . Så jeg besluttede at stoppe med at tage disse. Den clairvoyante fortalte mig blandt andet, hvad mit formål var her på jorden, og det gik op for mig, at der var ikke nogen grund til at være nedtrykt, idet jeg havde til dels levet op til dette.
Jeg spurgte da om hun kunne se hvor længe jeg skulle være her på jorden. Hendes svar var " Du befinder dig i en krise, hvis du kommer over den, så bliver du 100 år, ellers lever du højst 5 år mere".

Efter mødet med den  clairvoyante har jeg siden været glad og arbejdet vider med det, som hun sagde var min opgave. Jeg spiser stadig ingen tabletter. Og det kan selvfølgelig også være derfor at kroppen strejker; men så lad den strejke. Måske var den ændring, jeg skulle gøre, at tage disse piller igen? og ikke at ændre min livsstil: Hvem ved? Jeg har ændret min indstilling til mit liv og jeg tager ikke de piller. Det er min beslutning.
Om så timeglasset løber ud, så lad det gøre det. Bliver det vendt et par gange mere, så er det også i orden.

Gud siger: Der er ingen død, du forlader kroppen og forsætter på et andet niveau, en anden dimension..

Erling
Silkeborg den 13. dec. 2002
Timeglasset blev lige vendt inden det løb ud.
Jeg blev kørt på hospitalet med en blodprop på hjertet to dage senere, og har nu ligget på Silkeborg sygehus i 5 dage. Nu er jeg hjemme på orlov et par dage, hvorefter jeg skal på Skejby hospital, for at få fyldt lidt mere sand i timeglasset.
Men her en tak til personale på M1 for en fantastik god og saglig behandling.

Erling


Silkeborg den 19. dec. 2002
Så blev der fyldt mere sand i timeglasset, og jer er nu klar til at gå i gang med de næste 40 år

Erling
 


Silkeborg den 9. maj 2003
Så er den gal igen. Blev sendt på Skejby Sygehus, hvor jeg i løbet af den 10. maj fik en ballon udvidelse, og en stent indsat.
Hvor er det nogle dejlige mennesker,  på afd. B1  Skejby, og det er en fantastisk oplevelse, at se dem arbejde under undersøgelsen og ballonudvidelsen.

Til Dem, der eventuelt selv skal have en sådan undersøgelse/ballonudvidelse, kan jeg sige, vær ikke bange, det er dygtige mennesker, og det eneste du mærker er et lille stik, når du bliver lokalbedøvet, derefter ligger du bare og følger med i hele operationen, i medens lægen fortæller dig hvad der foregår. Du mærker intet.

Erling


Silkeborg den 13. maj 2003
Hjemme igen, og timeglaset blev vendt, til trods for den gode service og behandling man får på sygehusene, så er det bedre at være hjemme. Det er kedeligt bare at opholde sig i sin seng eller i nærheden af denne.

Erling


Silkeborg den 12. april 2003
Igen indlagt på Skejby, de kunne desvære ikke gøre noget, da det var de små blodårer, der var blokeret.
Men det kunne de Kosmiske Eksperter læs mere. Jeg tror at timeglaset blev skiftet.

Erling


Silkeborg den 26. februar 2014
Jeg har gentagne gange fået vendt timeglaset, så hvem ved, måske har Kate ret, da hun sagde, at jeg kunne blive 100 år.
Kate det dejlige menneske blev ikke 100 år.

ErlingSilkeborg den 8.oktober

Igen indlagt på Silkeborg Sygehus med hjerteproblemer, derfra til undersøgelse på Viborg Sygehus og så hjem og vente på resultaterne.
Hvor meget sand er der tilbage i timeglasset?
Resultat for højt blodtryk, vil have mig til at skifte blodtrykspillerne ud med en anden type, som jeg tidligere har haft bibirkninger med. Jeg afslog.

Erling
 

Silkeborg den 16. december 2014

Kan mærke at timeglasset er ved at løbe ud. Prøver at få ryddet op i "skufferne".

Jeg er svimmel, blodtrykket er nu 198/100.
Jeg tror ikke at Sygehuset kan gøre mere for mig, så jeg tager ikke kontakt til lægen.

Erling


Silkeborg den 18. december 2014

Fik uventet besøg af en god ven, hun foreslog at jeg skulle drikke Aronia saft.
jeg har tidligere haft gode erfaringer med det alternative, så måske kan Aronia hjælpe mig til at få fyldt lidt mere sand i timeglaset.Blodtryk 205/103

Erling