En oplevelse ud over det sædvanlige 

Jeg sad søndag aften, det var den 11. december 2005, og talte med en clairvoyant  bekendt i USA,  under samtalen nævnte jeg, at det var koldt, her i min lejlighed, som jeg var flyttet til 4 uger tidligere. Min bekendt (en kvinde) sagde:”Et øjeblik, jeg vil lige se efter”.

 Der var tavshed i telefonen i 1 minuts tid, hvorefter hun kom tilbage og sagde: ”Der er to sjæle i din lejlighed, en dreng på 5 år og hans gamle bedstefar – bedstefaderen er lige bag dig og drengen i et hjørne inden i stuen”. Jeg afbrød hende og spurgte om hun kunne få mere at vide. Hun forsatte: ”Drengen ligger begravet på den mark boligselskabet har bygget ejendommen på. Bedstefaderen siger, at det er hans mark.” Derefter tilføjede hun: ”Du bør bede ham om tilladelse til at bo der”. -  ”Bedstefaderen siger at han er meget træt”. – ”De har begge træsko på”. – ”Jeg vil se hvad jeg kan gøre”.
Lidt senere ”så nu er bedstefaderen væk”. – ”kan du mærke en forskel?”. – ”Drengen vil ikke vider, han venter på at hans mor skal hente ham”. – ”Du må ikke sende ham vider, for der er noget han skal vise dig”.
Derefter forsatte vi samtalen, som intet har hændt.

Jeg vil også lige bemærke at der ikke længer var koldt i lejligheden.

 To døgn senere:
Jeg lå om aftenen, som jeg plejer; og healede mig selv (jeg var vågen og meget bevist om hvad jeg foretog mig) Pludselig så jeg en hånd og underarm over mig, i hånden var der et foldet stykke papir.
Jeg løftede min venstre arm op og ”tog papiret”. Papiret var hvidt, der stod ikke noget på det. Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre med det; men endte med at "lægge" det på min brystkasse.

 Lidt senere samme aften (jeg ved ikke om jeg var vågen):
Jeg så en aflang Pakkasse stående på skrå (retning nord-syd) ved det ene hjørne af fodende af min seng, jeg lå i sengen.
Jeg kom til det resultat, at det nok var en kiste, og om man blev begravet i en sådan eller i en anden flottere kunne være lige meget, tænkte jeg.

 Bagefter spekulerede jeg over hvad det kunne betyde, skulle jeg eller andre dø, måske?.

 Næste aften, da jeg igen lå og healede mig:
Fik jeg den tanke, at pakkassen kunne være drengens, og at han var begravet her, hvor jeg så kassen i mit soveværelse (før end ejendommen blev bygget).
Jeg stod op og tog et billede, jeg havde, af Raphael. Et billede hvor Raphael står med et sværd ved sin højre side og på hendes venstre side, står en lille dreng. Jeg lagde det på gulvet, der hvor jeg havde set kisten. Lagde også et lille sølvkors ved siden af og gik i seng igen.

 Så skete der noget:
Jeg blev urolig følte, at der var ”mange” i  nærheden. Det begyndte at lugte, som om der var ild i noget papir. Jeg stod op for at se om der var noget, der brændte, gik hele lejligheden igennem; men ingen brand. Gik i seng igen. Lugten af røg forsatte og blev kraftigere. Jeg stod i alt op tre gange for at undersøge om det brændte nogen steder både inde og ude; men lugten var kun i soveværelse,

Til sidst faldt jeg i søvn

 

 Så kan man bagefter gøre sig nogle tanker, om hvad var det, der foregik i den uge.

Jeg vil i hvert fald lade billede og kors blive liggende på gulvet et stykke tid frem over.

 Erling

 

Oprettet den 16. december 2005