Den Nye Tid – De Nye Energier – De Nye Børn

 Jeg vil begynde med at fortælle om noget, der skete for mig, da jeg var begyndt at heale mig selv og mit liv.

 I begyndelsen af 1990erne lærte jeg en kvinde at kende, som havde beskæftiget sig med spirituel udvikling i en del år. Vi sås til nogle meditationsaftener hos hende og hun gav mig healing. Kontakten gled ud. Men en dag jeg kørte med bus fra min bopæl ude på Amager ind over Christianshavn, hvor hun boede, gled mine tanker til hende og jeg sagde til mig selv at nu var det måske tid igen at møde hende.

 Ved Christiansborg stod jeg af bussen og gik hen over Højbro Plads – og ved Storkespringvandet stødte jeg ind i ingen mindre end min bekendt! Vi sludrede ivrigt med hinanden i nogle minutter og så sagde hun: ”Grethe, det lyder som om du er en af dem, jeg skal fortælle om nogen spændende bøger, jeg har læst på det sidste. Har du tid til en kop kaffe?” Det havde jeg og vi gik op på toppen af Illum, hvor sollyset kommer ind ad de mange store vinduer. Her fortalte hun begejstret om nogen kanaliserede bøger, hun havde læst. Det var Kryon bøgerne, kanaliseret af Lee Caroll fra Californien. Hun sagde, at det virkelig var nye toner – her kom der brugbare informationer om mangt og meget og alt handlede om at forberede os på den Nye Tid og de Nye Energier, der var begyndt at strømme ind på jorden og også om hvordan vi kunne forholde os til det.

 Vi skiltes og jeg gik direkte hen i Det Ukendtes Boghandel og købte den første bog Kryon I. Og det blev et vendepunkt for mig. Aldrig havde jeg læst noget, der i den grad vakte genkendelse i mig – jeg kalder det en opvækning af cellehukommelse – og aldrig havde jeg oplevet så megen healing strømme ud af en bog. Og det blev hurtigt til de tre bøger, der på det tidspunkt var udkommet.

 Jeg har ikke talt med min bekendt siden! Er der nogen, der vil kalde dette møde ”tilfældigt”? Ikke mig. Der er bare ikke noget der for mig er ”tilfældigt” længere. Det møde var helt sikkert ”arrangeret” af vore guider og det blev skelsættende for mig.

 Siden har jeg opfattet disse bøger som den undervisning, jeg havde brug for for at gøre mig klar og holde mig åben for de nye energier.

 Det skal også siges, at jeg i tiden der er gået er blevet ført til læsning af andre kanaler samt selv oplevet indsigter udspringe fra mit eget indre.

 Der er ikke meget materiale på dansk. Det der er at læse om denne Nye Tid på Internettet og artikler andre steder fra er for største parten på engelsk. Det ser for mig ud som om, at det er så provokerende, at mange som er blevet skolet i forskellige spirituelle skoler har svært ved at tage det til sig. Og det er der jo nok flere forklaringer på.

 Men nu er det altså tid til at gøre noget ved det.

 

Højfrekvente energier.

 Der har jo til alle tider været indstrømning af energier fra Højere Sfærer til Jorden.Men de sidste ca. 10-15 år er disse energier blevet af højere og højere frekvens.

 Når jeg taler om højere frekvens betyder det, at det svinger hurtigere. Og jo hurtigere det svinger, desto mere følsomme bliver vi og alt andet med os. Vi bliver mere gennemsigtige, mere æteriske om man vil. Og den energi der fosser ned over os i disse år er Universel Kærligheds energi, som ønsker at vi genfinder vores egen kontakt med det Guddommelige i os.

 Men hvordan påvirker de os egentlig disse energier? Hvilke tegn er der i vores hverdag på, at dette virkelig sker.

 1.     Meget aktuelt har vi i de sidste måneder af 2003 oplevet flere ting, som har      optaget hele verden. Nemlig det man har kald eksplosioner på Solen, hvilket  spirituelt forklares med, at der blev åbnet porte så endnu højere energi kunne strømme til  os.

2.     Og det planetariske fænomen at nogle planeter stod i en position på himlen så de tilsammen dannede Davidsstjernen. Det er ikke sket siden Jesu fødsel for ca. 2000 år siden.                                                                                                              

3.     Og se lige på vejret rundt omkring i verden. Det er da blevet helt ustyrligt.

Det er endog gået så langt at en metrolog på dansk TV en aften sagde, at hun egentlig helst ville vise os et tomt 5-døgns skema, for intet af det hun havde sagt i de seneste dage havde holdt.

 De ting kan være nok så svære at forholde sig til som noget, der skulle betyde noget for os i vores dagligdag her på Jorden. Men ser vi på hvad der er sket med os mennesker i de seneste år, er der alle tegn på, at vi bliver meget påvirkede af de fænomener. Vi har allerede i mange år set mennesker have symptomer på tilstande, som lægerne ikke kan forklare

 1.     Lys overfølsomhed

2.     Ringen for ørene

3.     Træthed og udmattelse uden forudgående anstrengelse

4.     Smerter i knogler og led i forbindelse med feber, som ikke reagerer på antibiotika

5.     Udslæt og eksem

6.     Svimmelhed                            

7.     Større søvnbehov end tidligere eller søvnbesvær

8.     Tilstande som lægerne ikke kan finde diagnoser for.

 Der er mange andre fysiske tegn på, at de høje energier påvirker os og årsagen er ikke altid sygdom men håndgribelige tegn på de forandringer, der finder sted med os – også kropsligt  -  i de højfrekvente energier. Udrensning og afgiftning af kroppen som følge af, at vi er i en opstignings process. Det vil sige, at vi skal hæve vores egen energifrekvens, således at vi kan stige op i 5. Dimension, hvor alting vil forandre sig i kraft af en større evne til kærlighed, medfølelse, omsorg m.v.

En anden ting, der sker, er at ”sløret” til ”den anden side” bliver tyndere og tyndere, hvilket igen vil sige, at vi nærmer os mere og mere vores brødre og søstre i ånden og personligt bliver vi meget bedre til at kommunikere med dem eller vores Højere Selv alt afhængigt af, hvor vi er og hvordan vi ser på tingene.

 Vi ser rigtig mange mennesker i dag, som åbner op til kanalisering og clairvoyance. Hvordan disse fænomener skal bruges kan altid diskuteres. Men det er min opfattelse, at det i første omgang er til eget brug. Vi mangler dog meget, inden vi når dertil, at alle tør stole på deres egen intuition og de beskeder, de får. Men det er blandt andet det, der er målet.

 

Et andet menneske vil næsten altid have en slags filter, som er deres egen personlighed og deres egne erfaringer, som beskederne filtreres igennem, og det er derfor meget vigtigt, at vi lærer at stole på os selv og vores egne fornemmelser. Vi er trods alt den, der ved bedst. Vi er eksperten på os selv. Ikke de andre.

 De nye, høje energier handler om, at vi tager ansvaret selv og ikke lægger det over på andre ved at spørge ”Hvad ser du? Hvad oplever du?”  når det drejer sig om at få svar på vore store eller små spørgsmål.

  

Den Nye Tid er NU!    De nye børn.

 Det er nu det sner!

Og det aller bedste bevis på at det er en ny tid vi lever i, får vi med De Nye Børn. Indigobørn, Stjernebørn. Kært barn har mange navne.

 Det var Kryon, som først begyndte at tale om de nye børn. Lee Caroll, der kanaliserer Kryon,  og hans kone Jan Tober, som er clairvoyant og meget sensitiv, begyndte at kigge på fænomenet og opdagede, at rigtig mange børn i USA blev diagnostiseret damp, indlærings-vanskelige, ekstremt tilbagetrukne, super-intelligente, meget følsomme m.m. Men hvad værre er, mange af dem blev og bliver fyldt med psykofarmaca. Det samme mønster har vist sig her i landet. De er jo ikke til at styre. Kan ikke indpasse sig efter de normer, som vi i årtier havde været vant til var de såkaldt rigtige.

De fik en veninde, som er god til at se aura, til at kigge nærmere på nogen af børnene. Og det hun så var, at deres aura var helt forskellig fra det, man hidtil havde kendt. Det var en anden og ny struktur i auraen end hos os voksne. Tættest på kroppen havde de et stort felt, som var en dyb blå-violet farve og der uden om var deres aura helt lys og næsten gennemsigtig. De kaldte dem derfor Indigo-børnene.

Lee og Jan kommunikerede selvfølgelig med Kryon om de ny tilstande blandt børn og det de fik at vide – som de også bragte videre til os – var at de nye børn bliver født ind i denne verden med en helt ny og meget høj kærligheds-energi. De kommer til os for at hjælpe os med at se, at det er nu vi skal vælge, om vi vil være med til at forandre os og Jorden.

 En del af dem har været forudseende nok til at vælge forældre, der hurtigt fik en forståelse af, hvad der foregik, men mange af dem har fået meget vanskelige opvækst vilkår og de har været så sarte, at deres fine energier har fået noget af et chok ved ankomsten hertil. Har I f.eks. læst Barry Neil Kaufmans bog Lykken er et valg. Om hans og hans kones søn, der blev diagnostiseret autist, og som de ved et enormt kærligheds arbejde fik tilbage til livet, så han kan leve på helt almindelige vilkår? Her kommer de nye energier ind igen. Vi skal have hævet vores egne energier for at kunne forstå og behandle børnene som de fortjener. Der er jo ikke så meget Kærlighed i den måde vi indtil videre behandler hinanden og Jorden på. Men det er stærkt på vej.

 

Indigobørn

 Hvornår begyndte så disse børn at komme ind på Jorden?

Faktisk er der ikke noget helt fast om det, for der i tidens løb kommet nogen enkelte  dryppende med indigo karakteristika. Men vi siger som en tommelfinger regel, at fra årsskiftet 1994-95 kom næsten alle børn med den nye aura og de nye energier.

      

Indigobørns karakteristika. 

1.     De bliver født med en følelse af ”kongelighed”

2.     De føler, de fortjener at være her

3.     De har problemer med absolut auroritet

4.     De har problemer med systemer, der er fastlagte og ikke kræver kreativ tænkning

5.     De kan virke asociale, hvis de ikke er blandt ligesindede. (indadvendt – udadvendt)

6.     De fortæller rådt for usødet, hvad de har behov for.

7.     De er fuldstændig åbne kanaler.

8.     Skyldfølelse kender de ikke til.

9.     De er af nogen blevet kaldt ”systembusters”                

10. De er i fuldkommen balance ved fødslen

 På grund af den anderledes aurastruktur, har de behov for en anderledes måde at blive taklet på.

 1.     De reagerer på medicin på en helt anderledes måde end vi er vant til

2.     Vær opmærksom på, at alternativ behandling, såsom Zoneterapi, Healing, Homøopatisk medicin mv. ofte er meget mere velegnet til dem end etablerede lægemidler.

3.     Kosten er meget vigtig. De har brug for mad med let energi (meget grønt).

  

 

Krystalbørnene

 Overraskelserne er ikke forbi endnu.

 For ca. 2 år siden begyndte der i kanaliseringer fra Lightworker i USA at komme budskaber om en endnu højere energi og dermed nogle endnu mere højfrekvente børn, nemlig Krystal-energien og Børnene med Krystal-energi.

De er ved at dukke op nu. Jeg har selv haft en pragtfuld oplevelse af et sådant Krystal-barn.

 Jeg havde været på messe i Helsingør, hvor jeg havde købt bogen Krystal Universet af Ulla Runchel. På vej hjem i toget fik jeg læst de første 30 sider, og her fandt jeg brikkerne til at samle puslespillet omkring min egen eksistens. Kort fortalt kunne jeg nu se en rød tråd i mine egne oplevelser gennem mange års udviklings arbejde og fandt frem til, at jeg har en stærk tilknytning til det Krystal Univers og den lyseblå, planet Celeste, som Ulla beskriver.

 Da toget kom til Hovedbanegården i København, var der mange, der skulle på toget. Og ind kom en ung svensk familie. Kvinden havde et spædbarn på armen og jeg greb fat i hende og sagde, at jeg snart skulle af, så hvis hun satte sig ved siden af mig, ville der blive plads til dem alle, når vi kom  til Tårnby (det kan synes mærkeligt at jeg ikke bare rejste mig, men forklaring følger).

 Moderen satte sig ved siden af mig og skulle til at amme den lille. Jeg spurgte hende hvor gammel barnet var og fik at vide, at det var en lille pige på 8 uger. Da pigen hørte min stemme var hun ved at dreje halsen af led for at komme til at se på mig – og med eet var hun ikke spor interesseret i at få mad hos mor. Hun så ind i mine øjne  med de største, lyseblå øjne og vi faldt helt ind i hinanden. Jeg sagde blidt nogle få ord til hende og mentalt lod jeg hende vide, at det nok ikke var tilfældigt, at vi to netop sad der ved siden af hinanden. For vi var helt sikkert to væsener med krystal-energi – én på 8 uger og én på 62 år. Og så smilede hun! Det var en meget smuk og bekræftende oplevelse.

 Vi skal være opmærksomme. Der er et stort behov for at vi ved, de er her. De har så meget brug for en god modtagelse, kærlighed og forståelse så de ikke lukker ned for den viden om, hvor de kommer fra og hvorfor de er her. Både Indigobørnene og Krystalebørnene ved de har en mission her på jorden. Men de kan godt blive slemt forskrækkede over, at vi ikke har de samme høje energier, som de selv. Det er derved ubalancer i dem kan opstå. Og så er det alternative behandlere vil se dem i konsultationen.

  

De voksne Indigo’er

 Jeg havde som sagt læst en del om Indigobørn med interesse. Dog forestillede jeg mig ikke, at jeg skulle blive involveret i arbejdet med dem. Jeg var trods alt omkring de 60 år. Og det skal jeg sådan set heller ikke i større stil. Der er andre, der har fat i den ende. Til gengæld oplevede jeg for et par år siden noget helt andet. Nemlig at der går voksne rundt med Indigo-energi.

 Det var på en messe, som blev holdt midt på den dejlige ø Bornholm. Jeg var der sammen med to andre, som også arbejder med auraændring, sådan som jeg selv. Og vi stod der og blev meget forbavsede. For der begyndte at komme unge mennesker mellem 16 og 35 år til vores stande, som havde en helt anden energi end den, vi normalt møder. De to kollegaer,  jeg var med, er begge clairvoyante, hvilket jeg ikke er, jeg mærker/fornemmer, og da de begyndte at undersøge energien nærmere, viste det sig, at disse unge mennesker havde den nye aura – enten helt eller delvist. Vi kiggede lidt usikkert på hinanden og spurgte os selv om vi bildte os noget ind. Men nej, de voksne Indigo’er kom stille og roligt hen til os – nogle af dem cirklede rundt om os en tid før de tog mod til sig og talte med os. Det vi kunne fortælle dem, om indigobørn og den nye tids energier gav dem en identitet, de kunne tage til sig. De forstod gangske enkelt, hvad vi sagde, uden at vi skulle forklare op og ned om hvordan det hele hang sammen. Det var en utrolig effekt det havde på dem. Nu fik de endelig at vide, at de ikke var specielt sære eller underlige, hvilket de altid havde følt, men at verden har ventet på dem og har meget brug for dem.

 Det var ikke i alle tilfælde lige let at identificere dem, så vi kaldte diskret på hinanden for en sikkerheds skyld. Sådan skete det f.eks. søndag formiddag på den sidste messe-dag, at jeg ankom lidt senere end de to andre. Den ene af mine venner stod og talte med en yngre mand og hans mor. Min ven sendte mig lige et forsigtig blik, der sagde:  Kom lige herhen og mærk om jeg har ret i, at denne unge fyr er en Indigo. Jeg gik lidt nærmere og lige så stille begyndte tårerne at strømme ned ad mine kinder. Den kærlighedsenergi, der strålede ud fra ham, var så stærk at det helt overvældede mig. Så jeg måtte bare nikke og skynde mig ud for at få mine følelser på plads igen. Der var overhovedet ingen, der havde fortalt os, at der gik voksne Indigo’er rundt blandt os. Men her fik vi syn for sagen.

 Og det er dem, jeg har haft som klienter. De har kontaktet mig, enten fordi de mente, at de havde brug for regressionsterapi eller fordi de lige skulle have auraen justeret.

 Jeg har så fået den herlige opgave at fortælle dem lidt om det nye og hvilken part de spiller i det og har kunnet sende dem ud i livet med en helt anden opfattelse af sig selv end den de kom med.

  

Nye Healings-metoder og personlig vækst.

 Det fører mig frem til at tale lidt om de nye healings-metoder, vi har fået til rådighed i den Nye Energi.

 I USA: EMF Balancing Technique

I Danmark: DNA Aktivering og

Auraændring

 Auraændring er en healingsmetode, som er modtaget clairvoyant af en dansk kvinde midt i 90-erne. Hun hedder Anni Sennov (tidl. Kristoffersen). Hun er den eneste, jeg indtil videre har truffet herhjemme, som har fat i hvad de nye energier egentlig bærer  med sig af nye healings – og udviklings muligheder.

 Hun kalder de nye børn 13-stråle-børn og siger også, at nogle voksne er 13-stråle-mennesker, men at dette først bliver klart, når de får foretaget en auraændring.

Læs hendes nyreviderede udgave af Karmafri –  i Den Nye tid. Den er god at blive klog af og vil nok være af interesse for bl.a. dem, der har studeret Teosofi og dermed også blevet indført i de 7 stråler og deres energier.

 Anni fører denne viden helt frem til nu og provokerer en hel del mennesker, som tror, at sandheden er statisk og ikke som Kryon siger: Sandhed er en bevægelig størrelse. Sandheden er en evolution. Med vores større viden og dybere indsigt vil vores ”Sandhed” altid flytte sig.

 Om vi vil det eller ej, så er vi voksne dybt involverede og meget vigtige medspillere!

Og vi er alle påvirkede af energierne, også selvom vi ikke ved det.

 

Hvis nogen tror det kun handler om fremtiden – om børnene, der skal redde os/jorden, så må jeg fortælle jer, at sådan er det ikke.

 Jeg husker en messe i Falkoner Centret for 2 år siden, hvor jeg mødte en mand på ca. 40 år, som jeg fortalte lidt om auraændring. Og hans umiddelbare reaktion var –

Jamen det er da kun børnene det handler om!

 Han var skolet i den gamle energi og kunne ikke – som rigtig mange andre – acceptere, at nu giver energierne også os voksne mulighed for at være med på vognen, så at sige. Ja, man kan vel næsten sige, vi har en forpligtelse til at gå med.

 

Auraændring

 Der er rigtig mange mennesker, der stejler, når de hører ordet Auraændring. Og det er da også forståeligt. Vi har alle gennem de sidste 30-50 år lært om aura, hvad det er og hvordan det fungerer. Og det er naturligvis ikke let sådan at sluge, at der kommer én der siger, at nu kan vi altså ændre på auraen energimæssigt og ikke blot ved den samme gamle, arbejdsomme måde, som vi hidtil har lært og benyttet os af. Nemlig personlig/spirituel udvikling.

 Men ikke desto mindre, så er det altså et af resultaterne af de Nye Energier. Vi er ifølge adskillige kanaler næsten alle sammen karmafri nu. Der er bare ikke ret mange, der kan/vil tro det. Men vi har ifølge samme kanaler kørt rundt i karmahjulet længe nok. Nu er det tid til at komme videre.

Og det er et af tegnene på, at tiden er inde til radikale nye forståelser af os selv og Universet.

Det handler helt enkelt om et paradigmeskift. Årene før årtusindskiftet indvarslede dette paradigmeskift og ved artusindskiftet skete det. Vi er der nu – i den nye tid.

Og det betyder nye rammer inden for hvilke, vi kan forstå og definere os selv.

 Auraændringen er et healingsarbejde i samarbejde med Den Allerhøjeste Guddommelige Skaberkraft. Auraformidleren stiller sig til rådighed for de energier, den enkelte har brug for, for at få den gamle aura opløst og den nye koblet på.

I denne process, som kan tage mellem 2 og 4 timer, sker der det, at vi bliver helt omgivet af Det Højere Mentale Legeme – vores spirituelle legeme – og vi får som forbindelsesled mellem vores fysiske krop og den spirituelle krop skabt et nye felt, som vi kalder Balance- og beskyttelses legemet. Dette nye Balancelegeme er – ja hold nu fast – Indigofarvet med små nistre i af alle mulige andre farver. Det vil sige, at vi her har en metode til at give voksne mennesker den samme aurastruktur, som de nye børn har.

                                                                                                                       Derved opnår vi en tættere kontakt med vores spiritualitet – vores Højere Selv - end vi nogensinde før har haft. Vores energifrekvens bliver højnet med flere ”trin”. Fornemmelsen af, hvem vi virkelig er bliver lidt efter lidt stærkere og afstanden til vort Højere Selv afkortet.

 Integrationen af alt dette nye vil normalt tage mindst 1 år. Det tager nemlig tid at optage det nye og det kræver et bevidst stykke arbejde at vedligeholde det og stille og roligt lade det udvikle sig. Det kræver at man er bevidst om det, man har fået lavet.

 Da jeg fortalte Ulla Runchel om Auraændringen sagde hun, at det jo i sidste ende handler om det enkelte menneskes bevidsthed. Og det er ganske rigtigt.

Der er nogen, der er parate til at se dette som en kæmpe mulighed og andre, der mener, at det er da noget sort snak og det kan i øvrigt slet ikke lade sig gøre.

 Men sådan er det vel med alt nyt. Det tager tid før det bundfælder sig.

 Jeg læste forleden dag en udtalelse fra en videnskabsmand, der lyder: ”En ny videnskabelig sandhed triumferer ikke ved at opponenterne bliver overbeviste, men nærmere fordi de dør og en ny generation vokser op med kendskab til og forståelse for den nye sandhed”. Og det kan godt bruges i denne sammenhæng, synes jeg.

  

Mennesker, der ikke arbejder bevidst spirituelt.

 Siden jeg begyndte at skrive dette, har jeg samlet på oplevelser og artikler, som viser, at selvom en person ikke er bevidst om de ting, jeg her har talt om, så arbejder energien alligevel. Den nye bevidsthed sniger sig langsomt ind. Og det er en stor glæde at se.

 Chefpsykologen i Lyngby-Tårbæk Kommune  var en dag på et radioprogram, hvor han fortalte, at man i den kommune har oprettet en speciel parallel 1. klasse til de børn, som man har fundet særlig sensitive og som har svært ved at være i en almindelig klasse. Det ser jeg som et godt tegn, selvom der selvfølgelig er langt igen til at skolesystemet har forstået, at alle børn har brug for nye rammer såvel fysiske som psykiske.                                                     

Fornylig modtog jeg et KAB beboerblad, hvor der er en omtale af en konference, der har været afholdt.

 Man havde engageret en psykolog til at tale til forsamlingen.  Og her er et par uddrag af hans såkaldte peptalk til deltagerne i konferencen. Jeg er ikke helt enig i alt hvad der siges, men der er interessante vinkler. Han citerer to svenske professorer, der har udgivet en bog med titlen ”Funky Business”:

 ”Teknologien styrer verden og ingen kan styre udviklingen. Det hele kan nu lade sig gøre med ny teknologi. Vi får flere og flere helt individuelle løsninger. Alt i verden bliver gennemsigtigt, takket være f.eks. Internettet, mobiltelefoner og andre nye teknologier. Det hele kan lade sig gøre. Derfor mister de ”gamle institutioner” deres magt. Informationer flyder frit, og ingen kan styre udviklingen.”

 Og et andet sted citerer han psykolog Arne Schumann: ”Endegyldige sandheder findes ikke ………..Værdier og holdninger skal bære os. Lad dem blive til vaner. De skal bo inden i os”

 Bevidst spirituelt arbejde eller ej. Det er så dejligt at falde over sådanne ”beviser” på at Den Højeste Guddommelige Energi arbejder på alle planer.

 Tak fordi I læste med.

 Grethe Bie Jensen

  

Litteraturliste: Karmafri – i den nye tid af Anni Kristoffersen

                       Den nye tids menneske af Gitte Meldgaard

                       Krystal Universet af Ulla Runchel

                     Remember – who you are  kanaliseret af Steve Rother (Lightworker)

                     Welcome Home                     -   ”   -     -   ”   -

                     Kryon bog 1-9  Kanaliseret af Lee Carrol

  

  www.good-adventures.dk  www.kryon.com   www.lightworker.com 
www.ulla-runchel.com     

www.grethebie.dk   grethebie@adr.dk