Giv dig selv lidt opmærksomhed

 Mange spørgsmål bliver stillet i hverdagen, til en selv og til omverden. Hvorfor er det så svært at vende blikket ind mod sig selv og finde svaret. De fleste i dag lever i ydreverden og bruger så mange kræfter og energier på, hvordan livet skal leves – i forhold til de ydre omgivelser.

 Det hele ligger i din egen sjæl. Sjælen mangler ømhed og kærlig pleje  – som et barn, du skal tage dig kærligt af. Det glemmes alt for ofte. Tit er mennesker for negative og det rammer det indre og det høres og der handles derefter. Har mit indre godt af det negative?
Alle spørgsmål, undren og vejen til velvære, kender kun du svaret på.

 Intuition er stilheden mellem to tanker – i stilheden finder vi du dig selv. Det er, når du finder den indre kerne, stemme eller det indre billede og her har dine skytsengle mulighed for at hjælpe dig. De er der døgnets 24 timer og venter på at dine bønner vil komme til dem, så de kan guide dig på vej. Livet kan til tider se temmelig indviklet og uoverskueligt ud – men start på en frisk og tænk på  – hvad er det jeg skal lære af mine oplevelser? Så vil tingene meget hurtigt vende sig til noget positivt! Tanke- og talemåde kan også være starten til opmærksomheden på, hvad underbevidstheden fortæller dig. Hvad er det jeg siger når jeg udtrykker mig? Hvad var det egentlig jeg sagde? Når vi ved at vi ikke er alene og hjælpen kommer til dig, begynder tanker og tale at manifesterer sig gradvis.
 Vær eksempelvis opmærksom på andre menneskers tale, naturen, arbejde m.v. budskabet ligger for det meste altid foran til dig, men hvornår er du klar til at være modtagelig og åben og gerne vil lytte?

 I kriser – find din styrke – find det du især holder af eller godt kan lide, evt. høre et godt stykke musik, gå i stilhed med dig selv evt. i naturen på specielle steder du holder af, det behøves ikke at være særlig længe, men det er den vej du skal for til at heale dig selv. Følg din intuition, det er din sjæl der taler til dig og vil vejlede dig, lige meget hvor skørt det end kan føles eller lyde – for i sidste ende er det bedre for dig, og den rigtig vej at gå. Du bliver hjulpet på din vej – hele vejen. Mennesker skifter job og bliver skilt som aldrig før! Så snart du skipper det gamle og det dårlige, er der noget nyt og bedre der venter på dig. For det meste bliver der tænkt for meget over tingene og man får ikke handlet. Men gør det for dit eget bedste.

 Jeg fik en ung kvinde på besøg. Hun havde virkelig brug for hjælp! Hun trak bl.a. englekort og det var noget hun kunne bruge. Det smukke i dette som jeg gerne ville dele med andre er, en smuk ung kvinde viste sig for mig, med sit lange lyse smukke hår som englevæsen, og  i sin flotte smukke lange lyserød kjole. Med sit store kærlige blik og Guddommelige væsen skulle hun med kvinden og hjælpe hende i næste stund. Det sjove er, at kvinden lige havde fortalt hvor glad hun var for denne lyserøde farve. Passe på hende og vejlede hende, kvinden skulle også spørge englen til råds når det var nødvendigt. Så jeg er taknemlig og glad for, at formidle og hjælpe andre på denne måde. Vi kan ikke give for meget kærlighed og varme, øs ud af det kære. Bare et smil kan blomstre op i selv et træt og slidsomt menneske. Du giver lys til andre og du vil lyse endnu mere fra dit hjerte. Jo mere du giver – jo mere tilkommer dig! Vi er alle fra Universet, født til at klare jordiske opgaver, for at højne udviklingen, til næste trin i den højre bevidsthed. Giv og du skal få!

  

Marianne Andresen, m_andres@post12.tele.dk pædagogmedhjælper. Alternativ medarbejder i Livskilden, Lægning af Engle og Tarotkort m.m.

 

Til forside