Ånderne på gården

En virkelig historie som starter således

Nu gik min drøm endelig i opfyldelse, jeg flyttede på landet, på en hyggelig gård (troede jeg) hvor den smukke natur, var lige ude foran vinduerne. Fuglene sang og boede i busken helt tæt på mit soveværelse vindue, så jeg kunne hører når de raslede i bladene. Det var noget helt andet, end at bo på anden sal midt i byen.
Jeg havde efterhånden fået installeret mig og sat de forskellige ting på plads.

 Efter at have boet på gården et par uger begyndte tingene at røre på sig.
Jeg kom hjem en mørk,  kold aften og skulle endelig til at slappe af, efter en hård travl dag. Jeg gik ind i spisestuen og lige pludselig følte jeg en meget hurtig og kold vind igennem min krop! Den var meget kold og føltes nøjagtig som en meget hurtig vind.
Jeg tænkte ikke nærmere over det men fortsatte mine sysler.

 Gik efter et stykke tid ind til naboen, for en hyggesludder. Vi skulle til at drikke en kold øl, slappe af i sofaen, og høre noget godt musik, da en skikkelse pludselig viste sig for mig i et hjørne af stuen.  Det viste sig at være en ung mand, hans pandehår var klippet lige over, ligesom resten af håret var klippet lige over skuldrene. Jeg så han var cirka fra 1600-1750 tallet. Jeg ringede til min bror og spurgte hvad jeg skulle gøre.
Han opfordrede mig til med det samme at hus rense hele gården inklusiv stalden med røgelse i Kristus navn. Han fortalte at her var mange væsner og da han havde fortalt det, følte jeg det myldrede med alt muligt lige pludselig. Det hele var levende! Det var en sær og væmmelig fornemmelse, idet atmosfæren ikke virkede rar, men nærmere meget kold og uhyggelig! Jeg gik i gang sammen med naboen og følte mig utrolig lettet og jeg fornemmede en meget stor Guddommelig fred da vi var færdige. Alle vinduer på gården fik korsets tegn og jeg sagde blandt andet Kristus navn (som der nu skulle bruges i dette sammenhænge).

 Efter nogle dage blev det hestenes tur. Der var fire heste i stalden og en af disse heste var meget urolig. Den gjorde sig opmærksom ved at banke med sit ben på stalddøren så vi blev vækket om natten! Naboen og jeg bor i samme længe som hestene. Hvad skulle vi nu gøre? Det var efterhånden hver dag, meget tidligt om morgenen eller om natten. Det var en plage!

 En dyreadfærdskonsulent blev tilkaldt til stedet for at tale med hestene, for nu skulle vi have løst dette problem.

 Hestene var meget ivrige for at snakke, for de nikkede med hovederne og smaskede meget, og det var meget smukt at se disse dyr ændre deres adfærd så radikalt. En efter én begyndte de at fortælle deres historie.
Men ikke nok med det, så fortalte de også meget omkring deres ejere både fra før i tiden, andre liv og fremtiden. Det var godt nok vildt at opleve! De vidste mere end vi vidste. Den urolige hest fortalte at han var glad for nisserne i stalden, de måtte godt være der, det var så hyggeligt. Men den unge mand som rendte rundt i stalden kunne han ikke lide. Han lovede at stoppe når han var væk fra stalden.
Da alle hestene havde talt foreslog jeg at jeg nok skulle tage ham væk sammen med naboen, men på et andet tidspunkt! Nu havde jeg jo prøvet det før! Datoen blev sat for hvornår vi skulle gøre det sammen en aften. Det blev hesten glad for at hører han havde lige en besked mere ud over de mange andre. Ejeren af stedet var han da glad for men samme synspunkt som en af de andre heste i stalden,  vedkommende var en roterende energi i stalden! Det gik nogle gange lidt for stærkt, lidt forvirrende adfærd. Ejeren kan godt lide alternativer men skal lige vænne sig til det, stille og roligt. Hesten sendte tre røde hjerter!!!

 Dagen kom hvor vi skulle have denne ånd væk. Det var 10 graders frost udenfor, og hvid is på indersiden af den sorte stalddør, det føltes som at være i en fryser, men lige meget hvor koldt det var, så skulle ånden væk. Vi satte os på hver vores halmballe, godt pakket ind med tøj og lukkede øjnene, og koncentrerede os, så godt vi nu kunne.
Jeg guidede os hen til det smukkeste solskinsrige dag, hen på en gul mark, hvor der langt forude var et højt smukt bjerg vi skulle op ad. Vi kom gående hen til bjerget, fandt en trappe som skulle føre os til tops og begyndte at gå op ad. Der var langt op og mange trapper! For enden af trappen på toppen af bjerget stod denne kæmpe Guld port til himlen. Den skinnede meget smukt! Og man kunne se på den at den var tung! Jeg så en masse mennesker fra en ”anden tid” løbe op ad trappen. Der var mænd, kvinder og mange børn!
De var ikke så store disse mennesker og havde noget meget gammeldags tøj på. Pigerne havde lange kjoler på. De skulle skynde sig inden døren blev lukket. De var vilde af begejstring for at komme af sted. Jeg så lige pludselig, den unge mand med ryggen til ham, som vi kendte fra stalden, og han løb ind ad porten. Han havde en hvid skjorte på og lyse bukser med seler! Han var glad for, at vi havde hjulpet ham. Dørene lukkede nu, og vi gik nu langsomt ned ad trapperne igen, til enden af bjerget. Hen ad marken og tilbage til stalden.

Jeg kom senere på et clayvoiance kursus og har i mit indre været i tvivl, om ånden nu var væk fra stalden, selv om jeg havde set det (ja nogen gang tvivler man) det blev med glæde meddelt at han var kommet af sted. Det var rart at dele tingene med andre og få talt om sine oplevelser!

 Tiden går og der er ro på stedet. Jeg arbejder i hestestalden tidligt om morgenen. Jeg oplever nogle flotte farvestrålende lys i stalden! Violette, hvide og gyldne som lysstråler fra solen. Det er dejligt at der nu er givet plads så ærkeengle og andre smukke væsner kommer på besøg. En stor Deva er tilknyttet stedet. Den ses ude over mosen inde fra stalden. Denne Deva kom senere da der endnu en gang skulle renses i huset. Det skulle der til da der til tider kom en specielt duft i huset. Hvilket undrede mig meget. Jeg var bevidst om at her skulle virkelig noget rensning til rent åndeligt men hvordan? Vidste jeg ikke helt.

Jeg kontaktede én person som til dagligt beskæftigede sig med dette alternativ. Vi skulle rense huset igen og denne gang med nogle større røgelsespinde og vievand. Dagen før denne aftale skulle finde sted, blev jeg meget dårlig. Kvalme og hovedpine. Det var som om min hjerne delte sig i to. Temperatursvingninger kulde og ophedninger. Det var meget ubehageligt. Så næste morgen tænkte jeg at jeg måtte aflyse for jeg var simpelthen for dårlig. Jeg ringede til vedkommende og fortalte om det. Men fik at vide at det var meget naturligt at blive dårlig!

 Vedkommende kom og vi gik i gang. Jeg fandt så ud af under denne sceance, at der hvor jeg bor, har der engang været en grisestald og forenden af huset udenfor, har grisene fået taget deres liv!! Puha det var en ubehagelig oplevelse! At mærke angst og kulde på stedet! At kunne lugte det brændte af hud mm.
Her måtte yderligere røgelse til for at få ”duften væk”!
Med stor glæde så jeg endelig langt om længe grisene komme af sted til deres videre færden. De små grisehaler som logrede vildt og glædeligt! Det var smukt og det varmede i mit hjerte at de nu kunne komme af sted. Der var nu en anderledes atmosfære i hjemmet.

 Men som Graham Bishow fortalte i en af udsendelserne ”Åndernes Magt” når man begynder at rense og hjælpe, er det ligesom  når man piller et løg. Så kan der ligge mange lag som venter på at blive renset eller hjulpet af sted.

 Cirka en måned før jeg flyttede fra byen, trak jeg nogle englekort hos min søster, hvor der blandt andet blev meddelt, at jeg ville flytte indenfor den nærmeste fremtid, og min spirituelle vej vil vokse. Ting vil vise sig for mig. På det tidspunkt lød det helt uoverskueligt! Jeg må da sige at det er da blevet opfyldt.
I alt dette først meget betænkelige frustrationer, til det mere lysende arbejde, er det dejligt at kunne hjælpe mange sjæle – dyr som mennesker af sted til deres videre færden.

Hvad bliver mit næste spændende skridt på vejen?

 Kærligst

Marianne

 Arbejder med clayvoiance, Tarot- og Englekort. E-mail: m_andres@post12.tele.dk

 

 

 

Til forside