At møde sig selv i det indre Univers

Det er en fornøjelse, ja, jeg kan næsten ikke beskrive det, nok i ord, men at være på healing, clayvoiance og personlig udviklingskurser i Livskilden, er noget af det bedste jeg har gjort.

At møde sit indre gennem smukke og farverige meditationer, kan kun anbefales til andre. Jeg havde aldrig drømt om at jeg skulle møde min nærtstående skytsengel, andre smukke væsner og ikke mindst Jomfru Maria og Kristus! Mine forrige liv har jeg også været inde og kikke på. Endnu en ny og større verden har åbnet sig for mig. I mange år har jeg altid haft spørgsmål om, hvorfor er jeg her? hvad er meningen med livet? Hører jeg til, på denne planet? hvorfor er verden som den er? osv.

Svarene ligger dybt i vores sjæle, og når vi begynder at åbne for det, så kommer det helt af sig selv. Cellerne husker og de husker alt! Intet er tilfældigt! At møde f. eks sin familie i forskellige sammenhænge fra forrige liv, giver svaret, selvom man føler at den sidste puslebrik til puslespillet mangler. Da vi har valgt vores forældre inden vi blev født og sagt ja til denne inkarnation, ja, så har vi faktisk ligesom accepteret ”livet” som det nu er. Vi har vores muligheder for selv at vælge det vi vil. Vi kan sige ja til at blive hjulpet, men vi har også det frie valg til at sige nej.

Jeg kan fortælle, at jeg på et tidspunkt havde en klient og vi mediterede sammen. I meditationen mødte klienten Jomfru Maria, som netop kom for at hjælpe i den givende stund, men vedkommende troede ikke på at det var rigtigt. Da en smuk engel viste sig og energien var meget stærk, beskrev jeg hvordan englen så ud, og så blev dette accepteret.
Som menneske er vi meget forskellige og rykker efter det flow der passer til os. Når man siger nej til hjælpen, er det fordi der stadigvæk er angst, utryghed og frustrationer som skal bearbejdes.  Derfor er det vigtigt at kikke ind ad, bevare og passe på sig selv, og derefter at videre give det gode til andre. Når tankeformen bliver positiv ændre cellerne sig radikalt. Frekvensen bliver ophøjet, og der vil være meget mere glæde, tiltrækningen af andre mennesker bliver enorm. Vi skal lære hele tiden også her i livet, lige meget hvilke plan vi nu er på, så skal skelneevnen finjusteres. Vi kommer ud i situationer hvor vi skal bruge vores værktøjer, og bruge dem kosmisk bevidst.

Hvad vi hver især som menneske har gemt i vores hjerter og celler er ubeskriveligt. At blive vejledt og hjulpet på stien, som man nu har valgt at gå i dette liv eller denne inkarnation. Mange stier bliver betrådt og ikke alle er lige nemme at betræde! Men det er jo på stierne hvor der både er forhindringer og svære bakker, at vi så her, lære os selv bedre at kende.

Hvorfor?

Når vi på et eller andet tidspunkt er nået meget langt ud psykisk eller fysisk, enten ved at have mistet én man holder meget af,  sygdom eller måske noget helt andet  – så ændre bevidstheden sig og nye positive tiltag kommer til. Man tænker i nye vinkler og ser tingene anderledes. Det gør at der er mere vidde på forskellige bevidsthedsplaner. Derefter følger selverkendelsen med udviklingen og tingene bliver derved nemmere at accepterer som det de er. Klarhed vil strømme til, som ny energi. Spørgsmål til én selv, bliver hen ad vejen besvaret enten via symbolik, billeder, stemmer, drømme eller observationer af, hvad der sker for én den kommende dag? Når du ikke lytter til dit eget indre, så går hjælperne ind og får andre til at videre formidle hjælpen, så den er der uanset hvordan den nu bliver videre bragt! Det er det der er så fantastisk!

Kærligst

Marianne

Arbejder med Clayvoiance, Tarot- og Englekort. E-mail: m_andres@post12.tele.dk

Til forside