Af børnene kan vi lære

Hvor er man privilegeret når man skal på arbejde og møde børnene i alderen 5-9 år. De er for det meste altid imødekommende og fyldt med glæde. Er de kede af det viser det sig altid med det samme. Der er få undtagelser for, at det vil blive gemt i underbevidstheden.

Som det mest naturlige for de fleste af dem er, at engle, alfer, nisser er en naturlig ting at se som oplevelse eller at drømme om. Det er også naturligt at en afdød fra familien eller et nærtstående kæledyr kommer og besøger dem.

Vi er i en ny tid hvor børnene er her på jorden for at lære de voksne blandt andet at dette findes.

 

En dreng fortæller en dag at han får besøg af sin elskede hund om natten. En anden fortæller at han taler med farmor som er i himlen, han savner hende meget. Han ved godt at hun er hans skytsengel.

En pige møder en nisse, prøver at tage fat om den, men den kan ikke tages op! En anden pige har mødt sin engel om natten, hun beskriver udførligt hvordan englen ser ud og hvad de har på fra top til tå.

Er dette ikke utrolig smukt! Jeg blev helt rørt.

Os som voksne har svært ved at erkende børns oplevelser – hvornår begynder vi at åbne os for disse. Heldigvis er tiden i positiv udvikling og flere og flere mennesker bliver åbne for clayvoiance, healere, telepatiske evner og meget meget andet. En ny tids bevidsthed er ved at blive stadfæstet.

 

Ikke nok med at børn har oplevet det forskrevne men børn er også en del af universets fortalere, visemænd eller medie for menneskeheden på jorden. Kryptiske ting bliver sagt eller gjort, eller forestilling herom i form af eventuelle lege, virkeligheden har en meget dybere mening. Skal man følge sine børn og forstå dem, så læg mærke til f. eks adfærd, sprog og leg. Meget udvises også specielt i flotte farverige tegninger og skulpturer.

Fortæller børn om planeter, rumvæsner, engle og andre former for skabninger og væsner, ja så findes de. Selvfølgelig har børn fantasi, men igennem en clairvoyant øjne – ja så findes tingene for det meste som de beretter om! Som en forfatter en gang skrev ”intet er kommet til os uden vi kender det i forvejen”.

Rummet i Universet er stort. Når man acceptere alle former for smukke væsner og de skytsengle der er hos én så vil de også vise sig med glæde! 

Marianne Andresen