Hvordan ser sjælen ud?

Sjælens legeme  - en klarsynsoplevelse

C:\Documents and Settings\Marianne Elisabeth\Dokumenter\Billeder\200px-Lady_with_an_Ermine.jpg    Sankta Maria  sommeren 2006                             

 

Det er uhyre vanskeligt at nå ind til en person der er på medicin af typen lykkepiller og lignende og det er derfor ikke altid at det er muligt at få kontakt. Det er som om personens indre er pakket ind i vat, den er udefinerlig og uden respons.

Denne eftermiddag sad jeg og healede uden at  få den fornødne kontakt med hende og derfor uden at kunne hjælpe som ellers.

Vi havde siddet længe i stilhed da jeg per refleks drejer rundt som du normalt gør ved en uventet lyd eller når du mærker noget uventet. Men der var ingen lyd. Kun stilhed.

Glidende lydløst gennem luften ser jeg et stort glasklart legeme. Det glider blødt gennem luften forbi mit ansigts højre side. Det er meget stort, glasklart og afgrænset men uden nogen kant og alligevel klart afgrænset til luften der virker diset i modsætning til legemets klarhed.

Legemet reflekterer ikke farver som sæbe bobler gør, den er helt uden lys i sig.

Den bevæger sig blødt og formfuldt.

Legemet standser i luften, en 30 cm over kvindens liggende krop, står stille lidt. Af størrelse er den større end kroppen og den strækker sig sammen så den passer i længde og bredde og svup så sænker den sig hurtigt ned og forsvinder ind i hende.

Jeg sidder og ser hendes smukke ansigt få liv, få farve, få glød, ser hvordan trækkene glattes og hele udtrykket forvandles og bliver levende og udtryksfuldt. En utrolig forvandling.

Den dag i dag ved jeg ikke om hun er bevidst om hendes sjæls tilbagevenden, men jeg ved at hun har det godt og lever et dejligt liv.

        www.armedon.com                       C:\Documents and Settings\Marianne Elisabeth\Dokumenter\Marianne ikke pille\Billeder\Marianneganske liller.JPG       mariannepedersen@armedon.com

En sidste refleksion

Dualisme opstår i begrænset kærlighed. Kærlighed i sin rene form er enhed. På denne jord har vi dualismen. I universet er der enhed, da det består af ren kærlighed.

Der skal mod til at vælge kærligheden og til at leve i kærlighed,

v/Marianne E. Pedersen

 

Indsat den 15. november 2008 læst af