Tvillingesjælenes møde er det guddommeligt mest kraftfulde møde
med din egen spejling i livet    

       Rafaels engle.jpg

Tvillingesjælenes møde er det guddommeligt mest kraftfulde møde med din egen spejling i livet da det er mødet med din anden halvdel. De udviklings områder du hermed møder er at

·         Lære dit inderste væsen at kende og vide hvem du er i selvkærlighed
·        
 elske uden fysisk samvær for derigennem at forbinde dig med den guddommelige lyskilde du er skabt af
·        
Erfare altets guddommelige kærlighed
·        
Hente det fuldkomne ansvar for alt hjem til dig selv
·        
Overgive dig til den guddommeligt forudbestemte væren

Vi indeholder vor egne modsætninger og det er igennem at få alle vore sider også de mørke frem i lyset at vi bliver hele. Den dag de to tvillingesjæle hver for sig er hele her på jorden kan de forenes i et jordisk liv. I mødet med tvillingesjælen møder vi vore egne skyggesider da mødet er i kærlighed. Det er en kærlighed af en sådan kraft at den ikke med din vilje lader sig stoppe eller gemmes væk, og netop denne kraftfulde kærligheds oplevelse fører dig også vejen gennem dine skyggesider.

Der er stærke kræfter involveret i tvillingesjælenes møde og møderne er guddommeligt planlagt og arrangeret, så uanset hvad og hvordan din vilje vil påvirke forløbet bliver du magtesløs i dine forsøg, da det er de guddommelige magters arrangementer der bliver til noget.  Du kan da overgive dig i tillid til at alt er som det skal være.

En så dybfølt kærlighed åbner vore hjerter, og bringer os nærmere den universelle kærlighed som er det guddommelige i os. Og netop fordi trangen er så stærk for at blive forenet med vores anden halvdel som er et med os selv er smerten og savnet og længslen efter den anden meget tung at bære. Netop adskillelsen er utrolig smertefuld og den bringer os erfaringen og valget i en lang række erkendelser. Trangen er så stærk for at forenes at jeg tror den kan sammenlignes med vore overlevelses instinkter.

Smerten kan som sagt ikke løses ved viljens hjælp da alt allerede er tilrettelagt, så det er overgivelsen i tillid, det er kærligheden uanset, det er accepten af adskillelsen da der er en højere mening med den, der ophæver de smertefulde følelser.  

Adam og eva af rubens.bmp
malerier af Rubens, øverts Rafaels  Engle og nederst Adam og Eva.

I hvert møde er der en oplevelse af at blive fuldbyrdet, en følelse af at være fuldkommen som kvinde og som mand. En følelse af at tiden mellem møderne er opløst og at det var som i går de var sammen. En oplevelse af at lige nu i samværet er alt som det skal være.

De tvillinge sjæle der forenes fysisk vil ofte gå ind i det guddommelig brudekammer, det som også Jesus og Maria Magdalena oplevede. Det guddommelige brudekammer er når chakrene tiltrækker hinanden som med en magnetisk tiltrækning. Chakrene smelter sammen og deres energi bliver et. Via chakrene tilfører de to tvillingesjæle hinanden hver deres energi og deres energier danser som to spiraler der svinger i et med hinanden.  Denne forening kan foregå både i elskov og uden.

Når to elskende forenes i kærlighed er deres elskov velsignet og en gave til dem begge.

Det gør ondt at elske en anden højere end du elsker dig selv da du der mærker det du selv mangler og savner. I den fysiske adskillelse fra din tvillingesjæl er det ikke muligt at forlange eller kræve kærlighed fra partneren som er det almindelige i de ægteskabelige forhold og du er derfor alene med dig selv og din begrænsede selvkærlighed.  I adskillelsen ligger din mulighed for at finde din egen selvkærlighed og lære at elske dig selv betingelses løst. Da vil du kunne elske din tvillinge sjæl i en hengiven mild smertefri tilstand hvor du giver jer begge fri.

Tvillingesjælene har i den periode de er forbundne en telepatisk forbindelse som de hver især kan lukke for i perioder.

Deres forbundne perioder skal ikke altid føre til et liv sammen, men der er en mening til dette liv. Det bringer dem tilbage til den udviklingsvej det på forhånd er meningen de skal følge og det åbner deres hjerter samt belyser de kroge og hjørner af deres sjæle der skal heales og føres fem i bevidsthedens lys.

Igennem det at finde ind til deres inderste væsen finder de frem til det der er meningen at de skal være og fuldbyrdes da som menneske.

  

                    www.armedon.com                     Marianne.Pedersen_lille.JPG                mariannepedersen@armedon.com

  

armedon.com © 2008  Alle rettigheder forbeholdes

 

Indsat den 13. april 2009 læst af