Hvad Menneskene ikke ved på vejen ind i den Nye Tid.  
 
   " Som foroven så forneden" lyder det i en gammel formular.     Det er almindeligt for mennesker at tro at alle kommer i et himmelsk paradis efter døden. Det er ikke sandheden et menneske som har været krigerisk ændrer ikke pludselig adfærd efter den fysiske død men fortsætter med samme mønster som det var i  i fysisk skikkelse.
 
    Alle områder i vort univers arbejder sammen i de områder der er tættest på jorden opholder de væsener sig som ikke ville ændre sig; men beholde den stærke maskuline kontrollerende/ magtfulde/ dominans over menneskene på jorden.
 
    Det er den kamp som foregår nu de foroven har sine marionetter   i fysisk skikkelse men de ved næppe de er ledet af ikke fysiske      væsener og der er mange på jorden der ikke ønsker at slippe deres stærke maskuline dominans over andre.   
 
    Alle krige alle sygdomme alle voldelige affærer er sat i gang af ikke fysiske væsener i de lavere himle omkring jorden.
 
    De ikke fysiske væsener bruger en elektrisk teknologi men kun til at destruere med.
 
    De går ind og skanner et menneskes indre arkiv hvis de finder at et menneske er her for at hjælpe den nye bevidsthed frem på jorden og måske har gjort dette før gør de alt for at hindre dette menneske i sit arbejde dermed.
 
   De sætter elektriske tråde ind i rodcenteret med gammel karma som  for længst er sluttet hvilket då nedsætter kroppens kredsløb.
 
   De blænder klarsynet med hvidt lys sætter deres egen dagsorden   ind i pande og kronecenteret.
 
   De laver kopier af alt på jorden til deres eget destruktive formål
 
    De omslynger alle de finere legemer med elektriske grå tråde så kroppen bliver meget tung.
 
    De går ned på jorden og henter den olie de skal bruge til deres    gamle maskiner.
 
   De opsamler al den seksualitet de kan få fat i fra jordens mennesker da de ikke selv kan generere nogen form for energi.
 
    De laver grove tricks med menneskene skaber mindreværd gennem at sende billeder ned om forarmelse skaber forvirring og nervøsitet.   De  kontrollerer alt via deres kameraer og videoer om hvordan
men
neskene reagerer hvis man prøver at rense sig får man blot endnu forhindringer ind i feltet 
 
    Jeg har været i dette i 3 år har skannet og skannet mig selv igen og igen da jeg har klarhørelse klarfølelse samt klarsyn og kan se det hele.
 
    Jeg har været tro mod mit eget indre ser hvordan lysvæsener fra andre områder er inde for at hjælpe med at fase alle disse omtalte væsener ud til et sted hvor de ikke kan nå jorden.
 
    Det ville være en stor hjælp hvis flere og flere ville forene deres indre maskuline/feminine til en enhed og da komme bort fra dualiteten da vil det være sværere for disse ikke fysiske væsener at komme ind i jordens felt.
 
    Det var en støtte for mig at læse indholdet fra nedenstående materiale som fortæller det samme som jeg oplever.
 
    Kildemateriale : crimsoncircle.dk/kanaliseringer/Teacher/04ka.htm Selvet.dk Matthews kanaliseringer .
 
 
    Billum d. 4 september 2007.

    Signe Pedersen.
    signe-p@mail.dk

 

Til forside