8 .Der kommer ingen Guddom Engle Rumfolk eller Mestre og frelser Menneskene.
 
 
  Det ligger i gamle dogmatiske trosformer at der kommer nogen og frelser et menneske fra det det nu er faldet i af sygdomme ulykker osv.
 
 Der er ingen sandhed i dette, mange vil sikkert blive chokeret over et sådant udsagn.
 
  Det opbyggede Ego har skabt så mange falske trosformer der har fået menneskene til at falle i søvn og bare tro uden at vide.
 
 Det besværlige ved Egoet- drevet er at sådanne trosformer kører rundt i kroppen fra det under/ubevidste hvor det er lagret i DNA-strenge systemet.
 
 Kun gennem et bevidst arbejde med sig selv samt en intention om at ville ændre sig kan man vække de overordnede DNA- strenge som bærer en højere viden om hver enkeltes rejse bort fra glemslen tilbage til Skaberkilden.
 
  På denne rejse får vi hjælp/støtte fra englene men kun når man beder om det ligeledes kan man få støtte fra lysvæsener fra højere planer de er om os hele tiden.
 
 Uanset hvilken hjælp man får må man selv gøre det fornødne arbejde med at komme fri af Egoet som prøver at bortforklare alting af spirituel /guddommelig art.
 
 Det vigtigste er at få åbnet sit hjerte få kontakt med den del som står i forbindelse med Skaberkilden deri ligger al den frelse som alle inderst inde ønsker.
 
 Det er ganske utroligt inde i menneskets egen krop ligger alt det et menneske behøver for at komme videre i udviklingen.
 
 Den udvikling vi står i nu som menneskehed har aldrig nogensinde før haft så store muligheder som nu i tiden igen det vigtigste er at få hjertet åbnet med alle de facetter som findes der.
 
 Efterhånden som hjertet bliver åbnet og de højere DNA-strenge vækkes begynder alle cellerne i kroppen at blive mere levende. 
 
At køre på Hjerte-drevet betyder at man føler, det er nu følelserne der betyder noget.
 Selvfølgeligt må man bruge tankerne men disse må være ledet fra hjerte/følelserne.
 
Det der er brug for er "AT HUSKE"
 
Det man behøver at  huske er,Hvem er jeg? Hvorfor er jeg her på jorden? Hvad er min opgave?
 
Når man begynder at huske vil man vide at man selv før i tiden har været i mange andre universer og kan trække på den viden i Nutiden.
 
Mange mennesker vil også kunne huske de har en engle/bevidsthed med sig som kan udvikles mere i denne tid især "Medfølelsen" som der er så meget brug for mens de mange går gennem hver deres selvskabte verden fra Ego-drevet.
 
Intet er rigtigt intet er forkert men der er konsekvenser ved alt ved at anvende Kærlighed vil man få Kærlighed igen det ønsker vel alle.
 
Alle kan have en direkte kontakt til Skaber/kilden då alle slør er meget mere fjernet nu end for år tilbage.
 
Det er meget brugt med kanaliseringer i vor tid jeg vil sige det allerbedste er at lytte til guddommen i sit eget hjerte da er man på rette vej.
 
 Alle kan kanalisere som er at lytte til budskaber fra højere kilder fra forskellige dele af kropssystemet /aurasystemet men der kan jo alle komme ind med usande budskaber derfor er det bedst at tjekke de budskaber man læser og selv får fra gudsbevidstheden i hjertet.
 
Det er en utrolig smuk tid vi går i møde med så mange potientialer for at være kreativ leve i ekstase som vi er født til.
 
 
Fra egne erfaringer.
 
Billum d 18 oktober 2007.

Signe Pedersen.
signe-p@mail.dk

Til forside