9. Undfangelsen Opdragelsen begynder før Fødslen.
 
 
   Mange gamle sjæle venter på at kunne komme til jorden for at være med til at skabe den nye skønne Jord.
  
   De ser på deres kommende forældre ser om de nu de vil skabe de fornødne omstændigheder der skal til  for at de kan udføre deres bevidste arbejde i både familien og på selve jorden.
 
   Hvad er det da at de kommende forældre kan forberede ?
 
  Et vågent spirituelt par vil sørge for at deres egen krop er ernæret af vegetarisk  økologisk føde leve uden alkohol og andre berusende midler de vil ikke fylde sig med  for meget TV. film, men spille musik synge male af det skønneste der kommer til dem.
 
 Det er moderen som føler når barnet skal undfanges og inden undfangelsen vil de skabe kontakt til barnets sjæl for at kunne tilgodese barnets ønsker på jorden.
 
 Efter undfangelsen vil moderen daglig tale med barnets sjæl hvor meget hun og faderen glæder sig til den lille nyes ankomst.
 De vil indrette barneværelset med skønne billeder måske fra andre planeter og universer så barnet,der er universal bevidst kan føle sig hjemme.
 
 I huset hvor de bor vil der være krystaller og urteessenser som er med til at rense huset for negative entiteter, de vil opdrage barnet uden angst for nogenting fortælle dem om spirituelle forhold om deres seksualiet som er ganske ufarlig men noget som må passes på da det ikke er legesager.(forældre kan modtage et barn som aldrig før har været på jorden dette vil ske oftere nu)
 
 Forældrene vil færdes meget i naturen hvor de skønne levende energier nemt kan optages af krop/aura.
 
 Forældrene må være sig bevidst at deres kommende barn kan være mere udviklet end dem selv og dermed lade barnet udtrykke sig selv i alle situationer.
 
 Forældrene må også være bevidst om at deres lille nye er kommet til verden for at udføre en helt bestemt opgave på jorden.
 
 Den største opgave et menneske kan påtage sig er at være FORÆLDRE.
 
 
Kildemateriale: Omraam Mikhael Aivanhov "Opdragelsen begynder før Fødslen"
 
Billum d. 21 Oktober 2007.

Signe Pedersen.
signe-p@mail.dk

Til forside